Как да отслабнете в краката до лятото, 5 минути упражнения за отслабване на ден за отслабване на краката

Тънки крака като модел за 5 минути на ден. Генетиката играе роля в дължината и формата на крайниците, но може да се помогне с редовни упражнения.

Как да отслабнете в краката до лятото, 5 минути упражнения за отслабване на ден за отслабване на краката
Как да отслабнете в краката до лятото, 5 минути упражнения за отслабване на ден за отслабване на краката

Всяко момиче мечтае да постигне красиви крака. Но това не е лесно за постигане. В допълнение към редовните часове във фитнес залата е важно да обърнете специално внимание на диетата си за всеки ден, както и на грижата за тялото: обвивките и масажите ще бъдат отлични помощници в преследването на красива фигура. Ако тренирате често и искате да увеличите натоварването, опитайте нашата тренировка. Няма да отнеме много време, но ще даде на мускулите допълнителен тонус.

Скачане на въже

Минута скачане на въже ще ви подготви за вашата тренировка и ще загрее мускулите ви. След такова кардио натоварване процесът на изгаряне на мазнини ще се ускори и вероятността от нараняване ще намалее.

Странични удари

Те ще обработят перфектно задната и предната част на бедрото и ще тонизират мускулите. Опитайте се да тренирате бавно, за да усетите напълно краката си.

Техника на изпълнение:

Стой изправен. Крака на ширината на раменете. Стъпалата са обърнати по посока на коленете Ръцете са поставени пред нас, лактите са леко свити, ръцете са свързани в кичур пред гърдите. При издишване правим крачка към десния крак , сгънете го в коляното и пренесете тежестта на тялото върху него.Левият крак е изправен и стои на пълен крак.. Правим упражнението в динамика последователно на всеки крак.

Скокове клекове

Това е отлично упражнение за изгаряне на мазнини и изпомпване на мускулите на краката. Увеличавайки сърдечната честота по време на тренировка, ще изгорите повече калории.

Техника на изпълнение:

Застанете изправени с пръсти на краката си встрани. Стегнете корема. Изправете гърба си. Свийте леко ръцете си в лактите, направете плитък клек, след което веднага скочете обратно в изходна позиция, като съберете краката си заедно.

Скачащ Джак

Упражнението се счита за едно от най-добрите за отслабване. Той бързо ще ускори пулса и ще засегне няколко мускулни групи.

Техника на изпълнение:

Ръцете са спуснати по протежение на тялото, краката са заедно. Правим скок, като едновременно с това променяме позицията на ръцете и краката: сега краката са много по-широки от раменете, пръстите на краката "гледат" в различни посоки. Ръцете са повдигнати нагоре, свити в лактите, дланите се допират една друга.Повтаряме подскоците, като сменяме позицията на ръцете и краката.

Страничен удар клек

Това упражнение е добро, тъй като по време на неговото изпълнение се създава допълнително натоварване на седалището поради замах на крака.

Техника на изпълнение:

Заставаме прави. Крака на ширината на раменете, ръце заключени пред гърдите. Направете клека. Върнете се в изходна позиция и замахнете встрани с левия крак. Клекнете отново и, връщайки се в изходна позиция, замахнете десния крак.

Тренировката свърши.

Не забравяйте, че редовните тренировки са ключът към красивата фигура. Придържайте се към плана си за уроци и се опитайте да не ги пропускате.