Dior Sauvage: Сила, свобода, мъжественост и хармония в едно

Dior Sauvage е едно от емблематичните ухания в мъжката парфюмерия през последните 10 години. Лансиран през 2015 година, той запазва своята популярност и до днес. Харесват го мъже от различни поколения, а причината е в неговия универсален и хармоничен аромат, който притежава едновременно модерен и класически характер.

Dior Sauvage: Сила, свобода, мъжественост и хармония в едно

Усещането за свобода вдъхновява парфюмериста Франсоа Демаши за създаването на Dior Sauvage

Композирането на уханието е описано като "акт на сътворяване, вдъхновен от широките пространства и озоново синьото небе, разстлано над скалист пейзаж, нажежен до бяло под пустинното слънце". В превод от френски Sauvage означава “див”, което напълно съответства на ароматния профил на парфюма, лансиран от Christian Dior. За лице на парфюма е избран магнетичният актьор Джони Деп, който излъчва харизматична мъжественост. Самият Франсоа Демаши споделя, че основната цел при работата му по Dior Sauvage била да проектира ухание, което е едновременно сурово и благородно. Съчетавайки цитрусови, пикантни и дървесни нотки в Dior Sauvage той е постигнал наистина впечатляващ ефект.

Уханната композиция на Dior Sauvage е хармонична и универсална

Ароматът се открив със свеж цитрусов полъх от Средиземноморието, благодарение на нотката калабрийски бергамот. В сърцевината са съчетани сечуански и розов пипер, ефирна лавандула и здравец, ветивер, пачули и смола елеми. Базовият акорд е формиран от нотки амброксан, кедър и лабданум. Завладяващата хармония на фужерното ухание, превръща Dior Sauvage в универсален аромат, подходящ за различни поводи през всички сезони. Може да носите Dior Sauvage, както в работното си ежедневие, така и в свободното време. Парфюмът е чудесен избор, както за офиса, така и за ваканция с приятели край морето. Заложете на Dior Sauvage при всеки специален повод, който ви предстои, независимо дали е през деня или вечер. Със сигурност ще получите много комплименти за забележителния си ароматен избор.

Dior Sauvage е аромат, който подчертава характера и стила на мъжа, който го носи

Уханието съчетава в себе си класа и изисканост, свежест и енергичност, което го прави предпочитан избор за мъже на различна възраст по целия свят. То подсилва увереността на всеки който го носи и го кара да се чувства специален, силен и магнетичен. Благодарение на вдъхновяващото си ухание, парфюмът продължава да печели верни последователи вече повече от десетилетие.

Dior Sauvage притежава забележителна проекция и дълготрайност, като впечатлява с ненатрапчива елегантност и стил. Той е чудесен избор за мъжете, които обичат свободата и държат на личния си стил. Мъжът Dior Sauvage е винаги верен на своите принципи и стремежи и никога не се отклонява от пътя, който следва и целите, които с и е поставил.