Apple Watch Series 7: какво ново от смарт часовник на Apple серия 7

Apple Watch Series 7: Най -продаваният смарт часовник в света сега е по-здрав и по-ярък, с най -големия си екран досега - и пет нови цвята.

Apple Watch Series 7: какво ново от смарт часовник на Apple серия 7
Apple Watch Series 7: Всичко, което трябва да знаете за най-новия смарт часовник на Apple

След месеци течове и слухове, Apple Watch Series 7 най -накрая е тук. Новите смарт часовници идват с няколко големи подобрения спрямо предишните модели, включително по -големи дисплеи, актуализиран хардуер и др. Ако мислите да си вземете такъв за себе си, сте попаднали на правилното място. В тази публикация ще разгледаме задълбочено чисто новия Apple Watch Series 7 и ще ви разкажем всичко, което трябва да знаете, за да направите информирана покупка.

Apple Watch Series 7: Цена

Apple Watch Series 7 ще влезе в продажба по -късно тази есен. Той ще се предлага на начална цена от $ 399. Apple не е споделила пълните подробности за цените в момента. Ще го добавим към тази публикация веднага щом излезе на живо.

Apple Watch Series 7: Цветове

Apple Watch Series 7: Цветове

Apple предлага Watch Series 7 от три материала - алуминий, неръждаема стомана и титан. Алуминиевият модел ще се предлага в пет цветови варианта - Midnight, Starlight, Green, Blue и Product Red. Вариантът от неръждаема стомана ще се предлага в три цветови варианта - сребърен, графитен и златен. Apple ще предложи титановия вариант в два цвята - черен и сребрист. Можете да сдвоите всички тези опции с голямо разнообразие от каишки от първа страна (повече за това по-късно).

Apple Watch Series 7: Дизайн, размер и дисплей

Apple не е направила значителни промени в дизайна на Apple Watch от 2015 г. Въпреки че актуализира дисплея на Apple Watch Series 4, компанията се придържа към същия дизайн при следващите модели. Докато изтекли рендери на Apple Watch Series 7 предполагат, че Apple ще избере чисто нов дизайн тази година, Apple приема подхода „ако не е счупен, не го поправяйте“ с новите модели.

Apple Watch Series 7: Дизайн, размер и дисплей

Въпреки че моделите на Apple Watch Series 7 имат по -големи дисплеи от Series 6, те се отличават със същия заоблен дизайн, макар и с „по -меки, по -заоблени ъгли“ . Дисплеите на новите модели разполагат с 40% по -тънки рамки, които измерват само 1,7 мм. Това позволи на Apple да предложи 20% по -голяма площ на екрана от Series 6, без да променя значително размерите. Винаги включените Retina дисплеи на Watch Series 7 са 70 % по-ярки от предишния модел.

Apple Watch Series 7 дисплей

L до R: Apple Watch Series 3, Series 6 и Series 7

Apple Watch Series 7 също е по-издръжлив от предишните модели, включващ устойчив на напукване дисплей, IP6X прахоустойчивост и водоустойчивост WR50.

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 ще се предлага в два размера - 41 мм и 45 мм. Apple не е споделила всички подробности за най -новите си смарт часовници досега. Ще актуализираме тази публикация с повече информация веднага щом бъде пусната.

Apple Watch Series 7: Батерия и зареждане

Apple също направи някои значителни подобрения в живота на батерията и зареждането на Apple Watch Series 7. Компанията твърди, че новите интелигентни часовници предлагат 18-часов целодневен живот на батерията, заедно с 33% по-бързо зареждане от предишния модел. Новите интелигентни часовници използват актуализирана архитектура за зареждане и USB-C кабел за бързо зареждане с магнитно устройство за подобрена производителност на зареждане, което ви позволява да зареждате часовниците от 0-80% за около 45 минути.

Apple Watch Series 7: Здравни характеристики и сензори

Apple Watch Series 7 предлага същия набор от сензори като Series 6. Те включват акселерометър, жироскоп, сензор за пулс, барометър, постоянно включен висотомер, компас, SpO2 сензор и VO2 max сензор . Тези сензори предлагат множество функции за проследяване на здравето и фитнеса, включително мониторинг на кислорода в кръвта, мониторинг на сърдечната честота, проследяване на съня, откриване на падане, проследяване на тренировки и др.

Apple Watch Series 7: Софтуер и съвместимост

Новият Apple Watch Series 7 работи с най -новата версия на watchOS - watchOS 8. Наред със споменатите по -горе функции за здраве и фитнес, watchOS 8 има по -големи елементи на потребителския интерфейс и няколко нови опции за персонализиране, включително две нови циферблати - Contour и Модулен Duo - проектиран специално за Watch Series 7. Apple включва и нова QWERTY клавиатура за часовника.

Новото лице на контура отвежда циферблата точно до ръба на дисплея и анимира през целия ден, подчертавайки текущия час. Лицето на Module Duo, от друга страна, използва допълнителния екран за показване на допълнителни данни в две големи, централни усложнения.

watchOS 8 също така предлага новото приложение Mindfulness, проследяване на дихателната честота на съня и типове тренировки по Tai Chi и Pilates. Той също така включва нова функционалност на приложението Wallet и Home, заедно с подобрения в приложението Messages и Photos. На всичкото отгоре watchOS 8 включва също откриване на колоездене, подобрени алгоритми за проследяване на тренировка, поддръжка за гласова обратна връзка чрез вградения високоговорител и по-добро откриване на падане.

Както при всички предишни часовници на Apple, новият Apple Watch Series 7 е съвместим само с iPhone. Apple все още няма да ви позволи да го използвате с устройство с Android.

Apple Watch Series 7: Ленти и аксесоари

Както бе споменато по-рано, Apple предлага няколко първостепенни групи с новите модели Apple Watch Series 7. Те включват:

Nike Sport LoopHermès Circuit HHermès Gourmette

  • Обновен Nike Sport Loop: Предлага се в три цвята и включва текста на Nike Swoosh и лого в тъканта. Съчетава се с новия циферблат на Nike Bounce.
  • Hermès Circuit H: Смело графично представяне на подписан дизайн на котва, отпечатан от Swift кожа с допълващ се циферблат.
  • Двойна Hermès Gourmette: Отдава почит на яките на Hermès от 30 -те години, с връзки, преплитащи се плавно в еластична кожа Fauve Barénia

Смарт часовника се превърна в изключително полезно средство при активно спортуващите хора и не само, определено няма да сгрешите, ако сте се насочили към продукта на apple часовника е уникален както и функциите му.