9 стъпки за отслабване без диета !

Как да отслабнем без диета.Важни съвети.

9 стъпки за отслабване без диета !
9 стъпки за отслабване без диета !

1. Не спирайте да учите!

Ако искате истински успех, обърнете внимание на подготвителната фаза, която е една от най-важните части за отслабване. Студентите учат месеци за изпитите си, учителите пробват едни и същи неща отново и отново, преди да изнесат лекции, защо бихте се опитали да отслабнете, без да се подготвите? Според изследванията вие гарантирате провала си, като се доближите до целите си без проучване и знания.

Можете да опитате да стигнете до първите редове веднага, но защо да вървите толкова бързо? Знанието е най-голямата сила. Опитайте се първо да разберете как работи тялото ви. Прочетете истории за успешна загуба на тегло и се подгответе за пътуването, на което сте тръгнали. Подготвителната фаза може да бъде малко предизвикателна. Но има много забавни видеоклипове и шеги, както и информация, която ще ви накара да прекарвате времето си в интернет. Опитайте се да се свържете с него.

2. Прочистете тялото си от токсини

Не е нужно да сте на строги диети и да гладувате, за да отслабнете. Това ще донесе повече вреда, отколкото полза. Прочистете тялото си от токсини с алкални течности като вода от лимон или ябълков оцет. Подкрепете почистващата си работа, като ядете много зелени зеленчуци в допълнение към изцедени плодови и зеленчукови сокове. Можете да бъдете по-здрави, като подобрите диетата си с диета, богата на здравословни и естествени храни с ниско съдържание на мазнини, много фибри. Можете да получите достъп до примерни програми за детоксикация на нашия сайт .

3. Забравете какво знаете за диетите

Много хора не могат да разберат защо диетата им не работи. Възприема се като пълнене на диетичната чиния със зеленчуци и ядене възможно най-малко. В дългосрочен план много диети водят до провал и нежелано тегло. И се чувства пълно разочарование. Ако диетата ви е една и съща през целия ви живот, най-лошото, което можете да направите за тялото си, е да промените напълно диетата си. Това кара тялото да е напълно в неизправност и не дава постоянен резултат. И това води до разочарование.

Ако редовно ядете мазни и нездравословни храни, консумирайте храни, които съдържат здравословни мастни киселини и основни протеини на няколко хранения. С течение на времето тялото ви ще загуби апетита си към нездравословна храна и лесно ще можете да кажете „не“ на мазна пица.

4. Обърнете внимание на съня

Всъщност това е много прост метод, с редовен и адекватен сън, можете да имате необходимата енергия и желание за отслабване. 24 проучвания показват, че твърде малкото спане води до напълняване. Ако спите 5 часа или по-малко, имате 33% по-голяма вероятност да наддадете на тегло.

Няма конкретно време за сън, но експертите заявяват, че всяка вечер са необходими максимум 7-8 часа сън. Сънят е периодът на поддържане на тялото и ума за следващия ден и е необходим за здравословен живот. Недостатъчният сън може също да доведе до дисбаланс на хормоните и метаболизма, които причиняват въглехидратен глад. Това е последното нещо, което трябва да се случи, когато се опитвате да се отървете от нежеланите си телесни мазнини.

5. Не забравяйте консумацията на течности

Наясно ли сте с течните калории, вашият най-голям враг, когато с нетърпение се опитва да отслабне? Обикновено не осъзнаваме колко опасни са, но сокове, газирани напитки и други сладки напитки се връщат като мазнини в областта на корема. В резултат на клинични проучвания, проведени в Съединените щати, малка бутилка кока-кола, тоест хората, които консумират по-малко от 100 калории, могат да отслабнат повече от хората, които намаляват 100 калории от твърда храна.

С прости усилия тези напитки могат лесно да бъдат заменени с вода. Някои неща, които могат да се променят с консумацията на вода:

  • Намаляване на консумацията на калории
  • Намаляване на мазнините в корема
  • Повишаване на метаболизма
  • Регулиране на кръвообращението
  • Помогнете за премахването на токсините от тялото
  • Свийте корема
  • Ускорете метаболизма

Пиенето на обикновена вода може да бъде трудно след известно време. В този случай можете да подсладите водата си с пресни плодове и подправки. Повече от 50% от човешкото тяло е вода и трябва да се опитате да пиете колкото можете повече, за да имате здраво тяло в ежедневието си.

6. Присъединете се към група

Не мислете, че сте сами в пътуването за отслабване, винаги можете да намерите хиляди хора с подобни цели. Можете също така да намерите много програми за постигане на вашите цели.

Вашият приятел също може да е някой от близкия ви кръг. Това може да е приятел, понякога член на семейството. За да постигнете целите си, достатъчно е да имате някой със същите цели.

7. Закуска!

Много пъти сте чували, че закуската е най-важното хранене за деня. Да, така е. Не трябва да излизате от къщата, без да сте закусили. Когато пропуснете закуската, може да помислите за пропускане на калорично хранене като печалба. Всъщност след дълъг глад карате тялото си да се нуждае от повече храна. Уверете се, че имате балансирана закуска по отношение на протеини , полезни мазнини и въглехидрати!

8. Използвайте технология в своя полза

Вие ли сте от хората, които смятат, че технологиите ви пречат, когато става въпрос за отслабване? Всъщност можете лесно да превърнете технологията във ваша полза. Можете лесно да отслабнете с много приложения за проследяване на теглото и фитнес за смартфони.

Можете също така да съберете необходимите съвети за лесно отслабване, като следвате блоговете на хора, постигнали целите си за отслабване. Можете също да проверите в youtube, за да получите мотивация за отслабване.

9. Планирайте хранене

Планирането на хранене винаги е било предмет на дебати. Въпреки че няма изследвания, които ускоряват метаболизма, това ще бъде полезно за отслабване.

Храненето на всеки 2-3 часа е добър начин за балансиране на дневния прием на калории. Трябва да внимавате за регулирането на размера на храненията си. Това, което ядете, не трябва да надвишава дневното ви количество калории. Ако не сте сигурни какво ядете, можете лесно да си направите акаунт с приложение. Така че се чувствате сити през целия ден, а храната е последното нещо в ума ви.

Всички тези правила ще бъдат достатъчни, за да създадете нов вие. Щастлив и здравословен живот може да се постигне само чрез вяра и търпение, без да се налага да се придържате към строга диета !